Diamond wedding rings | DiamondsNL (2024)

Een trouwring als symbool van de liefde

Traditioneel gezien hebben trouwringen een minder uitbundig ontwerp dan verlovingsringen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u, als symbool van uw liefde aan uw vrouw, niet voor een diamanten trouwring kunt kiezen. Het belangrijkste is dat u een ring geeft die bij het karakter en de smaak van uw vrouw past. Dit kan een gladde, 14K gouden ring zijn met een enkele, grote diamant. Of u kiest een ring met kleine diamanten in een rail setting in de band, in combinatie met een sprankelende, solitaire diamant

Een gouden of witgouden ring voor het leven

Een diamanten trouwring en verlovingsring zijn bedoeld om een leven lang te dragen. Het is dus goed om te kijken of het ontwerp dat u aanspreekt in dat opzicht tijdloos is. Houd tevens rekening met de vraag of de ring voor dames ook past in het dagelijks leven van de draagster. Weet u niet of u een gouden of witgouden ring van 14K zult geven? Kijk dan naar de andere sieraden die uw partner draagt en geef een verlovingsring of trouwring in dezelfde kleur goud, zodat de ring goed bij de rest van de juwelen past.

Schitterende diamanten trouwringen van 14K goud

De 14K gouden ringen van DiamondsNL zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de gestelde norm dat er bijna 60% puur goud in de ring is verwerkt. De overige edelmetalen geven stevigheid aan het zachte, pure goud. De kwaliteit ziet u niet alleen terug in het goud. De diamanten zelf zijn eveneens van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn zorgvuldig geslepen, zodat ze in de betreffende zetting het best tot hun recht komen.Behalve de slijpmethode, zoals briljant round cut of een princes cut, zorgt ook het aantal karaat en de helderheid van de diamanten voor een bepaalde lichtinval en schittering. De standaarden voor de helderheid zijn internationaal vastgelegd, zoals bijvoorbeeld slightly included of very slightly included. Bij de diamanten trouwring en verlovingsring ontvangt u een certificaat waaruit de kwaliteit van de diamanten blijkt

Een complete set juwelen voor dames

Voor een passend cadeau bij uw huwelijksjubileum kunt u overigens ook bij DiamondsNL terecht. Denk aan een paar diamanten oorstekers of een gouden pendant. Geef een sieraad dat qua goudkleur of kleur van de diamant overeenkomt met de diamanten trouwring en verlovingsring. Zo vormen de juwelen een complete set.

Geef uw vrouw een verlovingsring of trouwring op maat

Het geven van een diamanten verlovingsring of een trouwring heeft emotionele waarde. Door een persoonlijke gravure in de ring te laten aanbrengen, geeft u nog meer betekenis aan het moment. DiamondsNL graveert uw naam, de trouwdatum of een betekenisvolle quote op uw verzoek aan de binnenkant van de ring. Heeft de ring van uw keuze niet de gewenste maat? Informeer dan of het mogelijk is de ring op maat te laten maken.Uw online bestelling wordt via DHL Express gratis verzonden. U tekent voor ontvangst en uw bestelling is tijdens het transport verzekerd.

Ons assortiment

Bij DiamondsNL vindt u een uitgebreid assortiment diamanten ringen. Bent u opzoek naar een specifieke ring? Bekijk dan onderstaande ringsoorten:

  • Verlovingsringen
  • Edelsteen ringen
  • Gouden ringen met diamant
  • Witgouden ringen met diamant
  • Solitaire ringen

Garantie

Ieder diamanten sieraad binnen ons assortiment ondergaat zorgvuldige revisie of wordt met precisie vervaardigd, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en vakkundig ambacht. Ons volledige vertrouwen ligt in de kwaliteit van ons productieproces, daarom bieden wij u een buitengewoon uitgebreid dienstenpakket aan. In het geval dat er desondanks een defect of issue optreedt als gevolg van productie- of materiaaldefect, zijn we direct beschikbaar om u een passende oplossing aan te reiken. Vaak zijn kleine aanpassingen en inspecties zonder extra kosten.Onze toezegging met betrekking tot garantie omvat:

  1. Levenslange garantie: Wij waarborgen een levenslange garantie tegen fabricagefouten. Bij dergelijke fouten zullen we kosteloos repareren of vervangen. Als het probleem voortvloeit uit eigen handelingen, staan onze diensten tegen een redelijk tarief voor u klaar.
  2. Authenticiteitsgarantie: De echtheid van al onze edelstenen en materialen wordt verzekerd. Elk sieraad wordt vergezeld van een echtheidscertificaat, samengesteld door een van onze deskundigen.
  3. Tevredenheidsgarantie: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Mocht u niet content zijn met uw aankoop, bieden wij een retour- of ruilbeleid binnen de daarvoor gestelde termijn. Het uitvoeren van wijzigingen aan het sieraad kan echter invloed hebben op deze garantie, voor aanvullende informatie over onze diensten staat ons team van adviseurs u graag te woord.

Bij DiamondsNL doet u een aankoop met vertrouwen, wetende dat uw investering beschermd wordt door onze uitgebreide garantie en dienstverlening. Ons toegewijde team staat altijd gereed om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij mogelijke uitdagingen of vereiste diensten.CertificeringOf uw zoektocht nu gericht is op het ontdekken van een tijdloze verlovingsring, een fonkelende hanger of een uniek stuk dat uw individuele stijl benadrukt, onze certificeringen fungeren als uw betrouwbare kompas. Zij voorzien u van de benodigde gegevens om een weloverwogen beslissing te nemen en uw keuze te baseren op feitelijke informatie en expertise.Binnen onze groep van gemmologen en juweliers gaan we verder dan oppervlakkige beoordelingen. We nemen elk detail van onze sieraden onder de loep, variërend van de kleinste diamanten in een ring tot de grootste edelstenen in een hanger. Dit proces resulteert in een uitvoerig certificaat dat u diepgaand inzicht verschaft in de kwaliteit, karakteristieken en unieke eigenschappen van uw sieraad.Deze grondige evaluatie schenkt u het vertrouwen dat u verdient bij het nemen van een investering die een leven lang meegaat.

Bezoek onze boetiek in Apeldoorn

Bij DiamondsNL zetten we ons in voor het creëren van een unieke ervaring wanneer u op zoek bent naar het perfecte diamanten sieraad dat uw persoonlijkheid en stijl perfect weerspiegelt. Ons team van toegewijde edelsteenkenners heeft met passie en uiterste expertise deze collectie samengesteld, waarbij enkel de meest verfijnde en hoogwaardige diamanten de selectie hebben gehaald. Of u nu kiest om ons online te verkennen vanuit de gemakken van uw eigen thuis, of u wilt de betoverende wereld van diamanten persoonlijk ontdekken in onze boetiek in het betoverende Apeldoorn, ons team staat altijd klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw reis. Duik in de pracht van diamanten bij DiamondsNL en omarm de tijdloze schoonheid die een leven lang meegaat. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze boetiek, waar we uw dromen omzetten in schitterende realiteit.

Diamond wedding rings | DiamondsNL (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5395

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.