Sweet 16 Verjaardagsfeestje Ideeën! - Family Savvy (2024)

deze lijst van Sweet 16 verjaardagsfeestideeën heeft leuke, unieke, budget-savvy manieren om de mijlpaal verjaardag van een meisje te vieren.

Sweet 16 Verjaardagsfeestje Ideeën! - Family Savvy (1)

Sweet 16 Verjaardagsfeestje Ideeën! - Family Savvy (2)

“Sweet 16” Birthday Party Ideas

1. Film onder de sterren.

Host vrienden voor een film op het gazon. Serveer popcorn, bioscoop snoep, en ijskoude cola. Verjaardagsuitnodigingen kunnen ook dienen als tickets voor de show. Breng uw dekbedden, kussens of sportstoelen om te worden gebruikt voor zitplaatsen. Voor een film snack, serveer wat kokosnoot gesuikerde popcorn, of maak een popcorn bar gevuld met een verscheidenheid van zoete en hartige toppings.

Sip n ‘ Strokes.

serveer mock-tails of laat een koffiebar beschikbaar terwijl de gasten van uw dochter een kunstles krijgen. Ze zullen vertrekken met iets unieks om hun nacht te herdenken! Slimme tip: huur een student; Kunst majors zijn waarschijnlijk niet zo duur, en ze kunnen enthousiast zijn voor de ervaring. Ook, houd een oogje op uw lokale ambachtelijke winkel wekelijkse advertentie voor deals op doeken en andere benodigde kunst benodigdheden.

3. High Tea.

laat meisjes zich kleden voor de gelegenheid en organiseer een high-end tea party. Dek Een tafel met verse bloemen, fijn porselein en een unieke theepot. Smaakvolle thee is in orde-zorg voor vinger sandwiches, scones, koekjes en jam. Als je een lokale tearoom hebt, reserveer dan en trakteer de meisjes op thee (zonder een vinger uit te steken).

Murder Mystery Dinner Party.

elke gast ontvangt de plot met zijn/haar karakter in de uitnodiging en komt klaar om het mysterie op te lossen! Aanwijzingen worden gedurende de avond toegevoegd, en aan het einde van drie gangen, hopelijk niemand anders verdwijnt…

5. Mindfulness Retraite / Spa Dag.

gasten zullen mobiele telefoons in een mandje plaatsen en tijd hebben om volledig op te laden. Maak afspraken in een spa of maak uw eigen “spa-omgeving” met zachte muziek, een buiten-of rustige omgeving en tijd besteed aan het verwennen (huur iemand voor een dag). Spa traktaties zoals komkommer of fruit water, noten, fruit, en misschien een fantastische salade.

Video Scavenger Hunt.

verdeel gasten in paren (of teams). Geef elk team een bestemming (winkel, park, enz…) en een domme taak (zingen, jongleren, of het doen van een domme voorstelling voor vreemden). De bestuurder van elk team filmt de prestaties. Aan het einde van de jacht worden alle video ‘ s bekeken, en het beste team wint een prijs! Snacks, popcorn en fingerfood houden iedereen blij tijdens het kijken naar hilarische video ‘ s.

meisjes willen gewoon plezier hebben.

hebben een Sweet 16 Slumber Party waar meisjes feesten in hun P. J. ‘ s en zich vestigen in voor een meisjesnacht. Speel Jenga, Monopoly Of Twister, bak en decoreer koekjes, zing en dans op karaoke,of kijk naar chick films ‘ til the sun comes! Voeg wat spa plezier met DIY gezichtsmaskers en mani/pedis.

8. Toga Party.

Vier Het jarige meisje met een blast naar het Griekse verleden. Catering Grieks eten, huur iemand om traditionele Griekse dansen te leren, en hebben stoelen in de buurt om de jarige te tillen in de lucht! Als u over de middelen beschikt, kunt u een Griekse achtergrond creëren door kolommen te huren en ze te verfraaien met groen. En als klap op de vuurpijl: m ‘ n grote Griekse bruiloft.

ontbijt bij Tiffany’ s.

meisjes channelen hun innerlijke Audrey Hepburn door zich in Tiffany blauw en zwart te kleden; huur een fotograaf om de glamour van de dag vast te leggen! Sluit de dag af met een vertoning van Audrey Hepburn ‘ s klassieke film, en geef elke gast haar eigen parelstreng!

Barn Party.

Giddy up, en vieren de verjaardag meisje westerse stijl. Huur een DJ in. speel country muziek, en line dance de hele nacht! Serveer barbecue met traditionele bonen & koolsla. Deze koekenpan BlackBerry schoenmaker zou het perfecte lekkere en rustieke dessert te maken. Gebruik bandana ‘ s als servetten, placemats en feestartikelen. Gebruik hooibalen als banken voor degenen die allemaal uitgeput zijn. 🙂

Island Escape.

stuur uitnodigingen die gasten kunnen meenemen als “Tickets naar Eden,” en laat ze uw eilandparadijs binnengaan. Versier de achtertuin met tiki fakkels, en kleed uw tafels met gras rokken. Serveer fruitspiesjes, rooster een varken en feest de hele nacht door. Geef gasten leis bij aankomst–en vergeet de limbo stick niet!

Kleurpoeder Partij.

vertel je gasten om iets wits te dragen in je kleurengevecht! Koop of maak je eigen kleur poeder, en laat uw gasten een kleur “vechten” in een ruimte die zorgt voor een veelkleurige puinhoop. Versier met heldere ballonnen, speel een kleurrijk spel van kickball, en geniet van een aantal regenboog sorbet, kegeltjes en suikerspin. U kunt zelfs een tie-dye station instellen om bij het kleurthema te blijven. Dit levendige feest zal een aantal grote foto mogelijkheden te bieden en zal zeker een feest om te onthouden!

Glow-in-the-Dark.

deel glowsticks uit aan gasten wanneer ze aankomen, zodat ze deel gaan uitmaken van het decor. De armbanden dienen ook als leuke feestartikelen. Pak wat Zwart slagerspapier en neonverf en laat je gasten een graffitimuur maken. Er gaat niets boven een glow-in-the-dark dance party, dus zet de muziek harder en laat ze gek gloeien. Een extra twist zou zijn om je feest mee te nemen naar een intens spel van lasergame en dan terug te keren naar de thuisbasis voor eten en fellowship!

Disco Party.

laat gasten hun grote haar, bell-bottoms, en platform Schoenen rocken zodat ze kunnen boogie op naar beneden naar uw ” Soul Train.”Hang een discobol licht, speel 70′ s en 80 ‘ s dance tunes, en rock de nacht weg! Geef prijzen voor de best geklede en beste danseres, en deel enorme Haarkammen uit voor gasten om in hun achterzakken te stoppen.

Barefoot Contessa.

neem een groep mee naar een kookles om sushi te leren maken, een taart te versieren of zelfgemaakte pizza ‘ s te maken. Je zou zelfs wat inspiratie uit de show “Cupcake Wars” voor een beetje vriendelijke concurrentie in uw eigen keuken en laat uw gasten om hun eigen meesterwerken te creëren.

16. “Great Gatsby Soiree!”

organiseer een 20 ’s party waar uw gasten zich kleden in hun mooiste flapper jurken, langste strengen parels, en hun meest gevederde boa’ s. Laat uw gasten hun eigen 20 ‘ s geïnspireerde hoofdstukjes maken. Laat een swing dance instructeur wat stappen leren die moeten worden uitgevoerd, of zoek een Charleston tutorial op YouTube op en oefen samen een routine. Volg dit met een bezichtiging van de nieuwste productie van The Great Gatsby.

Waarom is de verjaardag van een meisje van 16 jaar belangrijk?

de 16e verjaardag van een meisje betekent dat ze meerderjarig is geworden. Terwijl 16 wordt niet beschouwd als een wettelijke leeftijd, het is het moment waarop meisjes leren hoe ze meer volwassen verantwoordelijkheden te nemen, zoals het rijden en het krijgen van een baan. Zodra een meisje wordt zestien (16), gaat ze in vrouwelijkheid en viert het einde van haar kindertijd.

is 16 een mijlpaal jarig?

een verjaardag van een mijlpaal wordt beschouwd als een tijd waarin een persoon zijn prestaties uit het verleden kan heroverwegen en herinneringen kan ophalen aan zijn strijd als hij een nieuwe reis naar de toekomst begint. 16th, 21st, 30th, 40th, 50th, 60th, en 75th zijn de meest gevierde mijlpaal verjaardagen.

Sweet 16 Verjaardagsgeschenkideeën

Sweet 16 Verjaardagsfeestje Ideeën! - Family Savvy (3)

my Daughter ’s Sweet 16 Parties

je kunt lezen over het feest van mijn tweeling in Sweet 16 Birthday Party -” Western Hoedown.”

u kunt lezen over het feest van mijn jongste dochter in dit bericht.

SaveSave

SaveSave

Sweet 16 Verjaardagsfeestje Ideeën! - Family Savvy (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5996

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.